Invitació als socis de l’aaT a una assemblea general el 30 de novembre

Scheduled Comunicats i avisos (Arxiu)

Tots els socis de l’Agrupació Astronòmica de Terrassa estan convidats a participar a una assemblea especial el dia 30 de novembre a les 8 del vespre, amb una agenda totalment oberta per parlar sobre on som en la nostra evolució com a Agrupació Astronòmica, cap on volem anar, i com volem organitzar les nostres activitats en el futur. Hem iniciat una nova etapa i en aquest moment ja som uns 30 socis, i volem escoltar especialment les vostres opinions sobre les iniciatives a emprendre.

A l’assemblea presentarem la nova Junta que s’ha constituït recentment, els avanços que hi ha hagut en l’Observatori de l’aaT, i algunes de les idees i programes que volem desenvolupar tals com el nou cicle de conferències en línia i diverses innovacions de la nostra pàgina web. A partir d’aquí volem escoltar les vostres propostes per activitats a l’aaT.

Per poder participar a l’assemblea cal ser soci de l’aaT, i ens connectarem en línia a l’adreça que s’ha proporcionat a tots els socis. Per a qualsevol dubte podeu dirigir-vos a la nostra adreça de correu, info@astroterrassa.org.
Us animem a fer-vos socis als que encara no ho hagueu fet, i a aportar les vostres idees.

Salutacions,

aaT

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.