Fes-te Soci/a

Sent soci/a de l’aaT tindràs descomptes en els cursos i les activitats de pagament de l’agrupació, podràs participar en sortides d’observació exclusives, disposar de la biblioteca, emprar els instruments de l’observatori, demanar assessorament per part d’experts,…

Però, sobretot, la teva contribució com a soci/a és important per ajudar-nos a seguir oferint més i millors activitats d’astronomia a on tothom hi pugui participar.

Per tal de fer-te soci/a de l'”agrupació astronòmica de Terrassa” tan sols has de:

1- Omplir el formulari que hi ha a sota, indicant les teves dades

2- Realitzar el pagament anual de 40,00.-€ mitjançant el mètode que et sigui més convenient: Tarja Crèdit o Transferència Bancària.

Per a qualsevol consulta, adreça’t a socis@astroterrassa.org

Gràcies i benvingut/da a l’aaT!!

Salutacions,
agrupació astronòmica de Terrassa

1.- Omple el Formulari de dades, si us plau:

Informació bàsica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per mantenir contacte amb tu o altres accions requerides. La legitimació de processament és el consentiment de l’interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d’obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s’explica a Avís LegalPolítica de Privacitat.

.

2.- Realitza el pagament amb el mètode de la teva preferència:

  • Tarja Crèdit (mitjançant PayPal. No és necessari estar-hi afiliat). Anualment es realitzarà el càrrec de la quota, previ avís quinze dies abans. Pots refusar el pagament i donar-te de baixa en el moment que desitgis.

 

  • Transferència al compte BBVA:

IBAN: ES87 0182 1786 1102 0011 5711
Import: 40,00.-€

Indica els conceptes “Soci/a aaT + Nom i Cognoms + email (i nº mòbil)” a Observacions/Comentaris.