Objectius

L’Agrupació Astronòmica de Terrassa (aaT) és una entitat científica sense ànim de lucre que fomenta l’afició a l’observació astronòmica, la difusió del coneixement científic, i l’educació de totes les persones en l’astronomia i les ciències relacionades.

Fundada l’any 1982, l’aaT ha estat present de forma continuada en la divulgació astronòmica a la ciutat de Terrassa. Actualment la seva seu social és al carrer Martí Díez 7, on es realitzen observacions obertes al públic i disposem d’un observatori per l’ús dels nostres associats. Els nostres objectius són:

  1. Compartir l’afició per l’observació astronòmica i tota mena de projectes científics comuns entre els associats, mentre millorem el nostre observatori i instruments d’observació.
  2. Crear un espai per la difusió, discussió i aprenentatge dels descobriments científics en astronomia i ciències relacionades.
  3. Contribuir a millorar l’educació i divulgació de les persones en l’astronomia, tant a nivell del jovent en escoles i instituts com per les persones adultes, organitzant xerrades, cursos i cicles de conferències.