Serveis i activitats

L’agrupació astronòmica de Terrassa ofereix serveis (activitats, docència, assessorament i biblioteca) i instal·lacions adreçats a un ampli ventall de públic:

Des del curiós a l’interessat; des del neòfit a l’aficionat ja expert, des de persones a títol individual a Centres Educatius i altres associacions, des de públic en general a socis de l’aaT,…

Públic general

Organitzem sessions d’observació públiques, obertes al públic en general, un cop al mes a la nostra seu.
També portem a terme conferències, xerrades, cursos, tallers i exposicions al nostre auditori.

Amb aquesta fita oferim observacions públiques al nostre local del sistema solar.

Amb motiu d’esdeveniments especials (pluja d’estrelles, pas de cometes,…) també organitzem observacions obertes fora de la ciutat.

El nostre cicle de conferències mensual també és obert al públic, així com les jornades de divulgació de la relativitat: una sèrie de conferències pronunciades per investigadors, al voltant de la relativitat i els fenòmens associats.

Socis

A la nostra entitat trobaràs companys d’afició amb interessos similars. Ens reunim habitualment al nostre local o prèvia convocatòria mitjançant Butlletí, wahtsapp, etc., on compartim projectes i experiències.

Fas les teves primeres passes en aquest món tan apassionant? Molts dels nostres socis compten amb anys (i fins i tot dècades!) d’experiència.

També podràs trobar consell de primera mà sobre material, tècniques d’observació, grups per sortir a observar i tot allò que necessita l’astrònom aficionat.

Disposem tanmateix d’un fons bibliogràfic amb més de 700 entrades, suscripció a les principals revistes d’astronomia, software i equipament astronòmic i instruments d’observació per donar les primeres passes en l’observació del cel.

Centres educatius

Assesorem a centres educatius i participem de les seves activitats, a tots els nivells, on realitzem tot tipus de sessions concertades, als propis centres o bé a la nostra seu social.

Comunitats i associacions

Disposem d’un observatori per dur a terme treballs astronòmics de nivell més avançat. L’Agrupació té el ferm propòsit de col·laborar en estudis amateurs i d’institucions tant nacionals com internacionals, en diferents camps de l’astronomia.

Al mateix temps, podem realitzar conferències, xerrades, cursos, tallers i exposicions al nostre auditori o a la seu de la Comunitat que ho soliciti.