Activitats

L’Agrupació organitza freqüentment sessions d’observació obertes al públic, i campanyes d’observació de fenomens astronòmics per a tots els socis que hi volen participar.

També mantenim una agenda regular de conferències a la nostra seu i en col·laboració amb altres entitats de Terrassa, cursos d’astronomia i observació, tallers i exposicions.

El associats que volen iniciar-se en l’astronomia poden demanar consells pràctics sobre els telescopis i instruments que poden adquirir, i la forma de participar en observacions.

Finalment, la nostra activitat de més ressò ha estat des del 2008 la celebració anual de les Jornades de Relativitat a Terrassa.

Les activitats s’anuncien regularment a la nostra pàgina web en el seu apartat de “Properes Activitats” i “Calendari“. També mitjançant el butlletí de l’Associació que reben tots aquells usuaris de la web que s’hi han subscrit. Al mateix temps, la web també contribueix en la difusió de l’astronomia mitjançant la publicació de notícies i articles tant propis com col·laboracions externes i de la premsa internacional.