Fes-te Soci/a

Sent soci/a de l’aaT tindràs descomptes en els cursos i les activitats de pagament de l’agrupació, podràs participar en sortides d’observació exclusives, disposar de la biblioteca, emprar els instruments de l’observatori, demanar assessorament per part d’experts,…

Però, sobretot, la teva contribució com a soci/a és important per ajudar-nos a seguir oferint més i millors activitats d’astronomia a on tothom hi pugui participar.

Per tal de fer-te soci/a de l'”agrupació astronòmica de Terrassa” tan sols has de:

1- Omplir el formulari que hi ha a sota, indicant les teves dades i prémer el botó “Subscriu-te” per quedar registrat com a Soci/a.

2- Realitzar el pagament anual de 40,00.-€ mitjançant el mètode que et sigui més convenient: Tarja Crèdit (mitjançant PayPal) o Transferència Bancària (BBVA – IBAN: ES87 0182 1786 1102 0011 5711).

Per a la renovació de la quota de Soci/a pots anar directament a la Pàgina de Pagament de la Quota.

Per a qualsevol consulta, adreça’t a socis@astroterrassa.org

Gràcies i benvingut/da a l’aaT!!

Salutacions,
agrupació astronòmica de Terrassa

1.- Omple el Formulari de dades, si us plau:

Un cop subscrit, t’adreçaràs a una pàgina on hi trobaràs el mètodes de pagament disponibles per satisfer la quota anual de 40.-€.

Gràcies!

Informació bàsica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per mantenir contacte amb tu o altres accions requerides. La legitimació de processament és el consentiment de l’interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d’obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s’explica a Avís LegalPolítica de Privacitat.

Per a la renovació de la quota de Soci/a pots anar directament a la Pàgina de Pagament de la Quota.