XIII Jornada Relativitat: Tot a punt per demà!

Queden poques hores per l’inici de la XIII Jornada de Relativitat de Terrassa i ja ho tenim tot a punt!

Ja s’han enviat les validacions de les inscripcions i us esperem demà de les 8:45 a les 9:15 (preguem puntualitat) a l’Auditori Municipal de Terrrassa. Si creus que hauries d’haver rebut la validació i no l’has rebut o tens dubtes, si us plau, contacta amb info@astroterrassa.org)

Tot i les dificultats derivades de les restriccions imposades per la crisi sanitària del COVID-19, s’ha omplert l’aforament (limitat per l’esmentada raó). Tot i així, ens acaben d’anunciar algunes baixes d’última hora de públic assistent, per la qual cosa ara queden alguns seients sense ocupar. Si algú que no s’ha pogut inscriure per assistir-hi presencialment es vol presentar a l’entrada de l’acte de les 8:45 a les 9:15h, és possible que pugui disposar de lloc.

Preguem als assistents la seva col·laboració per seguir totes les normes de seguretat sanitària que s’estableixin (veure a sota)

Ja s’han fet les proves de transmissió online de les conferències per seguir-les en directe per Internet ( https://www.youtube.com/watch?v=LgeaYjpM8OE ) i està previst que les conferències puguin ser vistes en diferit al canal de Youtube de l’aaT (https://www.youtube.com/channel/UC1KeHeiPSm7FItV25ko9Vaw).

Us recordem les dades de la XIII Jornada de Relativitat de Terrassa:

Accedeix a tota la informació de la Jornada de la Relativitat.

PROGRAMA:

8:45 – 9:30: Acreditacions, entrada, assignació localitats.

9:30- 9:45: Presentació de les XIII Jornades on intervindran el president de l’aaT, Raül Aragonés i el vice-president Jordi Miralda, i un representant de l’Ajuntament de Terrassa.

9:45 – 10:45: Ondas gravitacionales y detección con interferómetros láser – Pablo Barneo (ICC-UB. Barcelona).

10:45 – 11:30: Descans. Petit refrigeri. Exposició i venda de llibres relacionats amb la temàtica de les conferències.

11:30 – 12:30: El naixement i l’evolució de la nostra galàxia a través dels ulls del satèl·lit Gaia – Carme Gallart (IAC. Tenerife)

12:30 – 13:30: Estrelles de neutrons: un laboratori de matèria densa sota gravetat extrema – Laura Tolos (ICE Campus UAB. Bellaterra)

NORMATIVA DE SEGURETAT SANITÀRIA PER ASSISTIR A LES CONFERÈNCIES:

– Es prega a tots els assistents portar mascareta i aplicar-se gel hidroalcohòlic que estarà a disposició en entrar a la sala.

– Es recomana l’arribada d’assistents a les conferències a partir de les 8.45h i no més tard de les 9:15h per procedir a les acreditacions i assignació de seients respectant les distàncies normatives per actes en sales cobertes i poder seguir els actes programats dins l’horari previst en el programa.

– En el moment d’arribada es prega esperar-se en fila, tot respectant les distàncies (2 mts).

– El seient assignat a cada assistent s’haurà de mantenir durant tota la Jornada i no ocupar-ne un altre.

– Es mantindrà un espai de dos seients buits i d’una filera buida. Les normes de la sala no permeten grups ni assistents en seients adjacents, encara que siguin del mateix nucli familiar.

Coopereu amb els coordinadors seguint les seves indicacions i recomanacions.

– Es prega responsabilitat als assistents: Si es tenen símptomes compatibles amb el COVID-19, absteniu-vos de venir.


També informem que el Dinar Relativista que habitualment es realitza en acabar les conferències, aquest any ha sigut CANCEL·LAT per motius de seguretat.

Esperem que sabreu comprendre les restriccions i modificacions que aquest any ens ha imposat l’actual crisi sanitària.

Confiem en la vostra col·laboració per tal que també aquest any Jornada de Relativitat de Terrassa sigui un èxit i tots en podem gaudir amb seguretat.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.