Sortida d’observació a Saldes (Observatori del Pedraforca)

from to
Scheduled Activitats aaT (Arxiu) Sortides d'observació
Mapa

A càrrec de:  Membres de l’Agrupació astronòmica de Terrassa (AAT) i de Salvador Martí de l’observatori del Pedraforca.

Qui organitza:  l’Agrupació Astronòmica de Terrassa

Contacte i/o inscripcions:  Per dormir, abans del 12 de Febrer. Per fer l’activitat, abans del 28 de Febrer.

Tipus de públic:  Activitat oberta a tots els públics i infants.

Preu: Activitat gratuita per a socis de la AAT. Per a no socis de la AAT l’activitat té un preu simbòlic de 10€. L’hostatge que va a càrrer vostre.

L’Agrupació Astronòmica de Terrassa organitza una sortida d’observació astronòmica pel proper dissabte 5 de març, a Saldes.

Serà una ocasió molt especial en què el nostre amic Salvador Puigmartí, que treballa a l’Observatori del Pedraforca i com a divulgador científic a la comarca del Berguedà, ens farà una sessió del magnífic planetari que tenen a Saldes,  i després una sessió d’observació amb el telescopi de 40cm que tenen a l’Observatori.

Dins del recinte de l’Observatori s’hi han instal·lat també unes localitats per instal·lar-hi telescopis portàtils, en què podrem posar els nostres propis telescopis per una nit d’observació astronòmica.

 Els participants en aquesta sortida podrem allotjar-nos a l’Alberg can Manel, que disposa de diverses habitacions i apartaments que poden allotjar fins a 25 persones.

Els que vulgueu quedar-vos a dormir ens ho heu de comunicar abans del 12 de febrer per poder organitzar les reserves.

També hi ha altres establiments a Saldes i poblacions properes on podreu buscar lloc per dormir.

L’observació la farem oberta a les famílies amb nens i nenes, per tal que tothom pugui gaudir de l’ocasió i que sigui el màxim de divulgativa i  educativa. 

De cara al dia 6 de març, organitzarem també per tots els que us vulgueu quedar una excursió per la zona (estem pensant de fer l’excursió a la gallina pelada, molt apta per famílies i de nivell fàcil), i visites a llocs d’interès paleontològic amb restes de fòssils d’alguns dels animals més antics que van viure a la Terra.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.