Sortida avui divendres, 17 de juliol, per observar el cometa Neowise i altres objectes estel·lars

Programat Activitats aaT (Arxiu) Sortides d'observació
Punt de trobada: Gasolinera Q8, Ctra. Matadepera. TERRASSA. // Lloc observació: Prop de Talamanca Mapa

Avui divendres 17 de juliol, l’Agrupació Astronòmica de Terrassa organitza una sortida per tots els socis i simpatitzants, amb l’objectiu principal d’observar i prendre imatges del cometa NEOWISE. Posteriorment observarem també altres objectes estel·lars, els planetes Júpiter i Saturn i algunes de les nebuloses i altres objectes astronòmics visibles a l’estiu.

Ens trobem a la gasolinera Q8 a la carretera de Matadepera a les vuit del vespre, d’on sortirem fins a un lloc proper a Talamanca per tenir una bona visibilitat pel cometa Neowise.

Es prega a tothom de venir preparat amb roba d’abric, aigua, i prismàtics aquelles persones que en tinguin. És obligatori l’ús de mascareta en tot moment d’acord amb les normes sanitàries, i hi haurà gel desinfectant disponible.

Cometa C/2020 F3 Neowise
(Crèdit/Font: José Aledo / Grups Whatsapp “Simpatitzants aaT”)
Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.