Noves quotes de socis de l’Agrupació Astronòmica de Terrassa

L’Agrupació Astronòmica de Terrassa té la voluntat d’acostar l’astronomia a tota la població, i en particular a la joventut, que és sempre la promesa de futur per la nostra societat i per continuar tenint excel·lents investigadors al nostre país.

És per això, i perquè som també conscients de les dificultats que molts joves poden tenir a l’hora de pagar una quota, que volem facilitar que es facin socis de la nostra agrupació amb les següents quotes especials que han sigut aprovades per la junta de l’aaT:

Quota Jove: 20 euros anuals per persones de menys de 25 anys.

Quota Familiar: 50 euros anuals per una persona adulta i tots
els fills i filles menors de 25 anys que vulguin fer-se socis.

Quota Normal: 40 euros anuals.

Animem doncs a tots els nostres socis a inscriure també tots els seus
fills i filles que sentin un interès per l’astronomia, i a difondre en general aquesta oportunitat per la gent jove i les famílies de formar part de la nostra agrupació i gaudir de l’observació del cel.

Podeu fer-vos socis/es des dels formularis que trobareu ací.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.