Nova secció d’Astrofotografies dels socis

Hem obert una nova secció a la web de l’aaT d’Astrofotografia, amb la idea que tots els socis que ho desitgin puguin compartir les seves astrofotografies amb tots els usuaris de la web.

Podeu accedir a la Galeria d’astrofotografies dels socis a: https://astroterrassa.org/blog/astrofotografia/astrofotografies-dels-socis/

És oberta al públic i per publicar-hi fotos tan sols heu de demanar l’adreça per acreditar-vos a web@astroterrassa.org. Un cop rebuda l’adreça, us heu de donar d’alta i ja podreu començar a publicar les vostres astrofotografies. Totes les que vulgueu quan vulgueu.

Només demanem ser socis de l’aaT, que les fotos que es publiquin siguin fetes per vosaltres i que tinguin interès astronòmic més enllà d’una posta de sol bonica.

Les fotos publicades s’agrupen en una galeria general , des d’on es pot accedir a cada fotografia amb totes les dades introduïdes pel fotògraf, ampliar-la, veure el perfil del fotògraf, etc. També es disposa d’una adreça on es mostra la galeria particular amb les fotos pujades per cada usuari, amb les mateixes prestacions que la general.

Els usuaris d’aquest servei també podran mostrar el seu equipament en el seu Perfil d’Usuari, així com explicar totes les característiques que creguin d’interès de les fotos que publiquin.

Les quatre últimes fotos publicades apareixen a la pàgina principal de la web i també està previst que s’enviïn les novetats per Butlletí a tots els subscrits un cop a la setmana.

Esperem les vostre astrofotografies! I que tothom les gaudeixi!

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les seves dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació del processament és el consentiment de l'interessat. Les seves dades seran processades per Automattic Inc., EEUU per a filtrar brossa. Teniu dret a accedir, rectificar i cancel·lar les dades, així com d'altres drets, com s'explica a política de privadesa.