NIT D’OBSERVACIÓ ASTRONÒMICA A LA FRESCA

from to
Scheduled Activitats aaT (Arxiu) Observacions

Aquest divendres 25 d’agost us convidem a una sessió d’observació nocturna a la seu de l’Agrupació Astronòmica de Terrassa. Podrem observar la Lluna i Saturn, amb els seus magnífics anells ben visibles.

Pel que fa a la Lluna, es trobarà en fase Gibosa creixent, mostrant un 65% de la seva superfície. Aquesta fase és ideal per a observar-la amb telescopi, perquè es poden veure amb molt detall tant les ombres dels cràters com els mars lunars.

No cal inscripció, només anar a la seu de l’AAT, al carrer Martí Díaz 7, 3ª, a partir de les 22.00 h, on els membres de l’Agrupació compartiran com sempre tots els seus coneixements astronòmics amb grans i petits. Animeu-vos a venir sols o en família!

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les seves dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació del processament és el consentiment de l'interessat. Les seves dades seran processades per Automattic Inc., EEUU per a filtrar brossa. Teniu dret a accedir, rectificar i cancel·lar les dades, així com d'altres drets, com s'explica a política de privadesa.