Nit d’Estels i Telescopis a la fresca!

2 de Juliol, a les 21:30, Festa Major de Terrassa.

Quan: Diumenge 2 de juliol de 2023, de 21:30 fins a les 00:00

On: a la Muntanyeta del Parc de Vallparadís de Terrassa.

Qui organitza: l’Agrupació Astronòmica de Terrassa, dins dels actes de la Festa Major.

Inscripcions: sense inscripció.

Tipus de públic: activitat gratuïta oberta a tots els públics i, especialment, als que tenen un telescopi.

Descripció de l’activitat:

Gaudirem tots junts de l’observació de les constel·lacions d’estiu, la Lluna, planetes i nebuloses. Sobre tot, si teniu un telescopi: veniu i porteu-lo. Fem una trobada de telescopis. Però si teniu uns prismàtics, també serviran. I si no teniu cap instrument, veniu també: l’AAT portarà uns quants telescopis perquè ningú es quedi sense poder mirar a través d’ells.

https://festamajorterrassa.cat/fmt_activitat/nit-destels-i-telescopis-a-la-fresca/?_gl=1m0n67h_upMQ.._gaMTQ4NTQzNzIyMy4xNjg3NzIwOTE2_ga_BRR8JKLBFV*MTY4NzcyMDkxNS4xLjAuMTY4NzcyMDkxN

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les seves dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació del processament és el consentiment de l'interessat. Les seves dades seran processades per Automattic Inc., EEUU per a filtrar brossa. Teniu dret a accedir, rectificar i cancel·lar les dades, així com d'altres drets, com s'explica a política de privadesa.