L’AAT PARTICIPA EN LA NIT INTERNACIONAL D’OBSERVACIÓ LUNAR

Scheduled Observacions

El dissabte 21 d’octubre se celebrarà la International Observe the Moon Night, un esdeveniment global a iniciativa de la NASA que reuneix a gent i organitzacions de tot el món amb l’objectiu de fomentar l’observació de la Lluna, la ciència i la recerca.

La participació en aquest esdeveniment es pot realitzar en l’àmbit individual, observant des de casa, o a través d’alguna dels milers d’organitzacions que se sumen a fer activitats relacionades amb la Lluna.

L’AAT convida doncs a tots els egarencs que ho desitgin a observar el nostre satèl.lit des dels aparells de l’agrupació. La protagonista de la nit estarà il·luminada al 45%, per la qual cosa es podran veure amb molt detall els seus mars i cràters, però també tindrem ben visibles Saturn i Júpiter tota la nit.

Quan: Dissabte 21 d’octubre de 2023, de les 19:30h a les 21:30h.

On: carrer Martí Díaz, nº7 3era planta.

Qui organitza:  l’Agrupació Astronòmica de Terrassa.

Contacte i/o inscripcions:  sense inscripció i gratuït.

Tipus de públic:  Activitat gratuïta oberta a tots els públics.

Més informació sobre l’esdeveniment: https://moon.nasa.gov/observe-the-moon-night/

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les seves dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació del processament és el consentiment de l'interessat. Les seves dades seran processades per Automattic Inc., EEUU per a filtrar brossa. Teniu dret a accedir, rectificar i cancel·lar les dades, així com d'altres drets, com s'explica a política de privadesa.