HISTÒRIA DE L’UNIVERS, DES DEL BIG BANG FINS AVUI (Àngel Massallé)

Programat Activitats aaT Xerrades i Conferències
Associació Astronòmica de Terrassa. C.Martín Diez, 7. Terrassa Mapa


Quan
: dissabte 8 d’octubre de 2022 a les 20h

Lloc: Local de l’Agrupació Astronòmica de Terrassa

Resum:

Voler resumir tota l’historia de l’Univers i de la humanitat, des del Big Bang, ara fa uns 13.700 milions d’anys fins el dia d’avui és, la veritat, una tasca agosarada.

Malgrat això, intentarem acceptar aquest repte i donarem una ullada a aquest immens període de temps, veurem com ha evolucionat l’Univers i sobretot com ha estat l’evolució del home en un petit racó, en un petit planeta perdut entre la immensitat del Univers

Conferenciant:

Àngel Massallé Membre de l’Agrupació Astronòmica de Terrassa i ex-president de la de Sabadell, organitzador i coordinador d’expedicions per a la observació d’eclipsis totals de Sol, de visites als principals observatoris de tot el mon i per a la observació d’aurores. És divulgador d’astronomia, conductor de sessions d’observació astronòmica i comentarista de temes astronòmics a programes de radio i de televisió. Ha dirigit cursos d’astronomia i d’astronàutica. Conferenciant i divulgador científic.

Comparteix!

€ Comentaris

  1. M.Rosa Garcia ha dit:

    Molta materia en tan poc temps. He d.afegir que ha sigut molt interessant i el Sr.Massallé l.ha feta molt descriptiva i molt bé.

  2. M.Rosa ha dit:

    M.agradaria si em poguèssiu informar de les pròximes intervencions. Moltes gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.