ES REPRENEN LES ACTIVITATS PRESENCIALS DE L’aaT

Després del confinament iniciat el 15 de març a causa de la pandèmia de COVID-19 i d’un temps prudencial dins la “nova normalitat”, l’agrupació astronòmica de Terrassa reprèn les activitats presencials, amb tota la cautela i seguint les normes de seguretat sanitària corresponents.

Durant aquests mesos hem seguit en contacte amb els nostres socis i simpatitzants mitjançant el grup de Whatsapp “Simpatitzants de l’aaT” i oferint a tots els usuaris de la nostra web articles d’astronomia i ciències relacionades, tant d’autoria pròpia com aliena, així com alguna xerrada online.

Creiem que les circumstàncies actuals permeten inciar ja activitats presencials, seguint sempre les mesures del decret de la Generalitat que regeix la fase de represa a Catalunya, amb l’ús obligatori de la mascareta, la higiene de mans i la distància entre persones: Els recintes tancats hauran de garantir 2,5 metres quadrats per persona que equivalen a 1,5 metres de distància interpersonal.

Així, seguint les mesures esmentades, s’ha convocat pel proper divendres 10 de juliol una trobada de socis i simpatitzants a les 20h a la terrassa del Restaurant Al Panino de la Rambla, per des d’allà anar al local de l’aaT per fer la presentació dels nous socis i presentar idees i propostes d’activitats i prioritats de l’agrupació donada la situació actual.

També s’ha posat data i s’ha definit el programa de la 13a. Jornada de la Relativitat, que es celebrarà el proper 5 de setembre. Properament es publicaran els detalls d’aquest esdeveniment.

Esperem veure-us ben aviat, encara que sigui amb mascareta i a certa distància!

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.