Entrevista a Raül Aragonés, president de l’aaT, a CanalTerrassa TV

L’actual president de l’agrupació, en Raül Aragonés, escollit recentment per la Junta de l’aaT ha sigut entrevistat dimecres per Carme Contreras a l’espai “L’Entrevista” en emissió en directe per televisió (Canal Terrassa, 26/febrer/20 20:30h).

Ha exposat la situació actual de la nostra agrupació així com els projectes de futur immediat i de mig termini que s’ha plantejat la nova junta de l’aaT, per continuar i augmentar les activitats relacionades amb l’astronomia per tal que tothom hi pugui participar i arribar cada cop a més públic, satisfer els ja aficionats i crear-ne de nous.

Aquí podeu veure l’entrevista. Vídeo cedit per Canal Terrassa.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.