Dijous d’observació

Scheduled Activitats aaT (Arxiu) Observacions
Lloc: Local aaT. c/Martí Díez, 7 3ª. - TERRASSA Mapa

Dijous d'Observació

El dijous d’observació d’aquest mes ha estat especialment favorable. Ens vam proposar observar Júpiter amb les seves llunes majors (i una estrella alineada amb elles, que feia l’efecte de ser una nova lluna). També el nostre satèl·lit natural, la Lluna, estava en un bon moment per ser observada: en quart creixent podem apreciar el relleu dels cràters al llarg del terminador.

Per finalitzar la sessió, l’estació espacial internacional va fer aparició als voltants de les 10 i va creuar ràpidament el cel fins a desaparèixer dins l’ombra projectada per la Terra.

Esperem tornar-nos a trobar a la propera sessió!

Comparteix!

1 Response

  1. Dj, 21 abril, 2016

    […] Entrada compartida per AGRUPACIO ASTRONOMICA DE TERRASSA […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les seves dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació del processament és el consentiment de l'interessat. Les seves dades seran processades per Automattic Inc., EEUU per a filtrar brossa. Teniu dret a accedir, rectificar i cancel·lar les dades, així com d'altres drets, com s'explica a política de privadesa.