Criptografía cuántica: cuando los científicos hacen de espías

Scheduled Activitats aaT (Arxiu) Xerrades i Conferències
Lloc: Local aaT. c/Martí Díez, 7 3ª. - TERRASSA Mapa

Acabades les vacances de pasqua, tornem amb forces renovades a la nostra tasca de divulgació de la ciència. Aquest divendres 1 d’abril comptarem amb la presència del Dr. Andrés Aragoneses, ex-president de la nostra entitat i actualment investigador a la Duke University.

Durant segles ha existit una pugna entre aquells que ideaven mètodes per ocultar missatges i qui treballava per poder llegir-los i encara avui no s’ha aconseguit cap mètode totalment segur.

En la seva conferència, el Dr. Aragoneses ens il·lustrarà en les idees i mecanismes que la física quàntica ens ofereix en el vell art d’ocultar informació i potser podrem saber si finalment la balança es decanta del costat dels encriptadors o d’aquells que revelen els secrets.

conferencia_QKD

 

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.