3 conferències pel Dia Internacional de la Llum a la Facultat d’Òptica de Terrassa (13 de maig de 17:00h a 19:30h)

Del 12 al 15 de maig, la ciutat de Terrassa serà la seu de la 3a Edició de l’Acte Central a Espanya del Dia Internacional de la Llum.

Des de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa, de la Universitat Politècnica de Catalunya, i l’Ajuntament de Terrassa s’han preparant un seguit d’activitats per commemorar aquest dia especial proclamat per la UNESCO.

D’entre aquestes activitats, a l’aaT destaquem tres conferències, dues de les quals seran a càrrec dels membres de la Junta de l’aaT Raül Aragonés i Jordi Miralda:

Dijous 13 maig. De 17.00 – 19.30 h – Conferències divulgatives “Un món més sostenible: les tres R de la llum”.

Sèrie de conferències que ens il·lustraran sobre com els principis de reduir, reutilitzar i reciclar també són aplicables a les tecnologies de la llum per aconseguir un món més sostenible.

  • 17.00 h. – Reciclar: “L’energia solar i termoelèctrica que farà més eficient i sostenible la indústria 4.0”, a càrrec de Raül Aragonès Ortiz, doctor en Enginyeria Microelectrònica, president de l’empresa AEInnova i de l’Agrupació Astronòmica de Terrassa, investigador del projecte europeu HARVESTORE.
  • 17.50 h. – Reutilizar: “La detecció d’ones gravitacionals: noves missatgeres de l’univers detectades amb la tecnologia de interferometría láser”, a càrrec de Jordi Miralda Escudé, doctor en Astrofísica, Institut de Ciències del Cosmos, Universitat de Barcelona.
  • 18.40 h. – Reduir: “La importància de la il·luminació en el dia a dia”, a càrrec de Raquel Quevedo Roldán, directora de màrqueting de l’empresa LAMP.

LLOC: Auditori Joan Salvadó, Centre Universitari de la Visió (CUV), UPC.
FORMAT HÍBRID: presencial + virtual.
PATROCINADOR: DEDF-RSEF.

Podeu trobar més informació a la web de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa. FOOT “Celebrem el Dia Internacional de la Llum!” o directament al programa de l’Acte central a Espanya. Dia Internacional de la Llum.

Comparteix!