Conferència Nahúm- Geologia del sistema solar

Programat Activitats aaT (Arxiu) Observacions
AAT. Carrer Martín Diez. Terrassa Mapa

Títol: Un paseo por la geología del Sistema Solar

Data: 18-12-21

Hora: 20:00

Format: online

Enllaç youtube: https://youtu.be/nKebmemVA3g

Resum:

El nostre Sistema Solar ha resultat ser un lloc molt més dinàmic del que pensàvem fa dècades, especialment gràcies a l’avenç de l’exploració espacial que ens ha permès observar de prop els planetes i els satèl·lits, descobrint una apassionant història geològica, que no només és passat, sinó també present i futur i de l’estudi del qual podrem aprendre molt sobre els nostres orígens

Bio

Nahum Méndez Chazarra és geòleg per la Universitat de Granada, divulgador científic i professor d’Educació Secundària. També és autor del bloc i del llibre “Un geòleg en dificultats”, on intenta acostar la geologia terrestre i planetària al públic en general. Actualment, a més a més, divulga ciència a través de la ràdio, a Cadena SER Elx, a la revista Principia, a Naukas i és el coordinador de llengua castellana del projecte HiTranslate de la Universitat d’Arizona, on es pretén donar a conèixer la geologia de Mart a través de les imatges de l’instrument HiRISE.”

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.