NOVETATS!! La Conferència de l’ Alistair Ian Spearing es fa per Streaming i al Local (Expert en astrobiologia)

Programat Activitats aaT (Arxiu) Xerrades i Conferències

Dia: 30-d’abril de 2022

Hora: de les 20h a les 21:30

Lloc: C/ Martí Díez, 7 . 3ª planta i enllaç a Youtube: Link

Format: Després de les restriccions imposades per la pandèmia, reprenem les conferències presencials.

Títol de la conferència:

El Gran Filtre

Resum:

Moltes teories i persones es pregunten si estem sols a la Via Làctia. Però… com responem a la pregunta de per què estem sols a la Via Làctia, i quines repercussions té la resposta sobre el present i el futur de la humanitat? La teoria del Gran Filtre postula que en l’evolució des de la matèria inerta fins a una civilització capaç de colonitzar la galàxia hi ha com a mínim un gran obstacle contra el qual s’estavellen la immensa majoria de formes de vida. En aquesta xerrada examinarem els possibles filtres, tant els que ja hem passat com els que ens podrien quedar per superar.

Biografia del conferenciant:

Vicesecretari de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell.

Titulat en llengües estrangeres aplicades, actualment és traductor científic especialitzat en ciències de la vida.

Expert en astrobiologia i en astronàutica, és un entusiasta de la divulgació astronòmica i de les missions espacials tripulades i automàtiques.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.