Avui dimarts 21, 2a. sortida per observar el cometa Neowise.

Scheduled Activitats aaT (Arxiu) Sortides d'observació
Trobada per observació: Aparcament Coll d'Estenalles. Ctra. Matadepera-Talamanca BV-1221 Mapa

1 altra data:

Scheduled Activitats aaT (Arxiu) Sortides d'observació
Trobada per desplaçament des de Terrassa: Benzinera Q8. Ctra. Terrassa - Matadepera Mapa

S’ha proposat per avui dimarts 21 de juliol una 2a. trobada per observar el cometa Neowise i altres cossos celestes una mica lluny de la contaminació lumínica de la ciutat. Però no tan lluny com divendres passat.

El punt de trobada serà l’aparcament de la benzinera Q8 a la Ctra. de Terrassa – Matadepera, a les 20:30 per si ens volem agrupar en cotxes, i trobar-nos a l’aparcament de Coll d’Estenalles a les 21:30 (Ctra. BV-1221 de Matadepera a Talamanca) amb els qui hi vulguin anar directament. Un cop allà es decidirà el lloc exacte d’observació.

Es recomana portar els aparells d’observació dels que es disposi (binocles, telescopi,…) així com càmera fotogràfica amb trípode si es volen prendre imatges.

Al mateix temps, també es recomana portar roba una mica d’abric, manta o similar per asseure’s a terra i es prega a tots els assistents que portin mascareta i segueixin totes les normes de seguretat sanitària recomanades, tant en el desplaçament com durant l’observació.

Fins després!

Cometa Neowise
Cometa 2020 F3 Neowise
(Crèdit / Font: Albert M. / Grup Whatsapp “Simpatitzants aaT”)
Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.