ACTIVITATS SETEMBRE 2013

Programat Activitats aaT (Arxiu) Observacions Sortides d'observació Xerrades i Conferències
Lloc: Local aaT. c/Martí Díez, 7 3ª. - TERRASSA Mapa

3 altres dates:

Programat Activitats aaT (Arxiu) Sortides d'observació
LLoc trobada: Benzinera Q8. Ctra. Terrassa - Matadepera Mapa
Programat Activitats aaT (Arxiu) Observacions
Lloc: Local aaT. c/Martí Díez, 7 3ª. - TERRASSA Mapa
Programat Activitats aaT (Arxiu) Xerrades i Conferències
Lloc: Local aaT. c/Martí Díez, 7 3ª. - TERRASSA Mapa

 

Activitats obertes a tot el públic

Dijous, 12 de setembre (20:00-21:30). Dijous d’observació: Observació de cossos celests del sistema solar i de cel profund.

Divendres, 20 de setembre (20:00-21:30). Conferència: “Complejidad, caos y orden: del laboratorio a la sociedad” (Andrés Aragoneses).

En la naturaleza hay una gran cantidad y variedad de sistemas complejos, desde el cerebro o el clima hasta los SMS o los ‘twits’. Estos sostemas tienes unas propiedades peculiares pero a veces es difícil distinguir las leyes físicas subyacentes del ruido presente siempre en la naturaleza. En esta conferencia haremos una introducción a estos sistemas físicos y mostraremos un caso concreto de orden dentro de la complejidad.

Diumenge, 22 de setembre (12:00-13:30). Diumenge solar i tast de viObservació del Sol per diferents mètodes (projecció, filtre, H-alfa). Es gaudirà del tast de vi “Torres-Vinya Sol”.

Activitats per a socis i familiars

Dissabte, 28 de setembre (20:00-24:00). Sortida d’observació: Sortida a un punt concret del Parc de Sant Llorenç a observar el sistema solar i el cel profund. Lloc de trobada: AAT a les 20:00 i benzinera Q8 a les 20:30. Recomanable portar roba d’abric, quelcom per sopar i beguda.

 

Amb la col·laboració de 

                                                                                           

                                                                                                                                                                                                               

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.