Activitats OCTUBRE 2012

Hoola a tote/s !

El pròxim mes de novembre es compleixen el 30a aniversari de la creació de l’AAT. Per això estem preparant un reencontre d’antics i nous socis, voldríem retrobar-nos amb tots aquells que han compartit tantes estones a la historia de l’AAT. Alla per l’any 1982, ja del segle passat, un grup de joves inquiets va fundar l’Agrupació Astronòmica de Terrassa una de les escasses entitats dedicades a la ciència, als nostres voltants. 

Com ja hem reiterat estem oberts a tot tipus de suggeriments per realitzar un seguit d’actes per l’aniversari els pròxims mesos.
La primera de les activitats programades serà un sopar de retrobada el dissabte dia 24 de novembre. Per això demanen la màxima participació dels socis i simpatitzants per córrer la veu i veure’ns tots aquesta nit, sobretot als companys mes antics que ja no tenim comunicació actualment.
La inscripció al sopar es pot realitzar al telefon del nostres company Tomas, 630 991 979 (de 19 a 21h) o presencialment els divendres a la seu de l’AAT. La data límit de inscripció i pagament es el 9 de novembre. Els detalls del sopar els teniu a la paguina web, apartat activitats.

Fa uns mesos ens va sobresaltar la noticia d’un nou enderroc previst per Vila Urania, casa i observatori de Josep Comes Solà. Com molt be defensa el nostre company Josep Maria Trigo, “Vivim temps de profunda crisi econòmica que, a vegades, fa que els nostres dirigents oblidin els protagonistes d’un brillant passat, personatges emblemàtics que van fer de Barcelona una ciutat eterna.” Per sort amb la reiterada mobilització social, s’ha tornat a parar l’enderrocament, però fins quant ? Vila Urania es patrimoni de Barcelona i aixi hauria d’estar considerada !!!

Us volem confirmar la realització del curs d’astronomia per el mes de novembre”  El cel a les nits de tardor, que tindrà una xerrada de presentació el dijous 31 d’octubre  a l’AAT ( informació mes avall )

Informació del  Curs d’astronomia ”  El cel a les nits de primavera ” els dijous a l’AAT. !!!  ( Facebook )
El curs està orientat a gaudir de l’observació, farem astronomia pràctica i aprendrem a orientar-nos a la volta celeste, a observar el Sol i els planetes. Realitzarem mes de 15 hores de sessions, amb material audiovisual, pràctiques a l’observatori de l’AAT i una sortida d’observació a la muntanya. 
Les pràctiques son dirigides a l’observació amb i sense instruments: funcionament del planisferi, cartografia informàtica, prismàtics i telescopis. 
La primera sessió serà el dijous 8 a la seu de l’agrupació, de 19:30 a 21.  

La inscripció al correu  aat.terrassa@gmail.com o al contestador  937 883 130 (fent constar: nom, cognom i telèfon de contacte) el preu del curs es de 40€. Com a promoció per a tots els que realitzin el curs,  tindran la quota anual de soci de l’AAT al 2013 gratuïta. Només hauran de pagar 5€ amb concepte de inscripció. Inscripció oberta fins dimarts 6 de novembre a les 21:30. Els socis nomes paguen 5€ amb concepte de inscripció.  Encara esteu a temps d’apuntar-vos !!!

ACTIVITATS AATOCTUBRE 2012


21/ Oct–  Els “ DIUMENGES SOLARS ” a les 12h començarem l’observació del Sol a l’observatori de l’Agrupació, amb el nou telescopi solar i una demostració d’energia solar. A la seu de l’AAT, activitat gratuïta, oberta a tothom i sense inscripció. L’horari es de 12.00 a 14.00h

25/ Oct–  Els ” DIJOUS D’OBSERVACIÓ ” a les 19:30h començarem l’observació a l’observatori Josep Ferrer de l’Agrupació amb la Lluna com a protagonista. Seu de l’AAT Carrer Martí Díez 7, 3a, activitat gratuïta, oberta a tothom i sense inscripció. Hi serem  de 19:30 a 21:00h.

31/ Oct–  Aquest dijousxerrada de presentació del curs d’astronomia ”  El cel a les nits de tardor , on també parlarem dels fenòmens mes destacats d’aquesta tardor.  Es realitza a la seu de l’Agrupació. Serà de les 19:30 a les 21h. Activitat gratuïta, oberta a tothom i sense inscripció.

8/ Nov –  Aquest dijous realitzarem la primera sessió del curs d’astronomia ”  El cel a les nits de tardor ” . Es realitza a la seu de l’Agrupació. Serà de les 19:30 a les 21h. Activitat amb inscripció.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.