Activitats NOVEMBRE 2012

Hoola a tote/s !

Aquest mes de novembre es compleixen el 30e aniversari de la creació de l’AAT. Per això estem preparant un reencontre d’antics i nous socis, voldríem retrobar-nos amb tots aquells que han compartit tantes estones a la historia de l’AAT. Allà per l’any 1982, ja del segle passat, un grup de joves inquiets va fundar l’Agrupació Astronòmica de Terrassa una de les escasses entitats dedicades a la ciència, als nostres voltants.  

Com ja hem reiterat estem oberts a tot tipus de suggeriments per realitzar un seguit d’actes per l’aniversari els pròxims mesos. 
La primera de les activitats programades serà el sopar del dissabte dia 24 de novembre. Per això demanen la màxima participació dels socis i simpatitzants per fer córrer la veu i veure’ns tots aquesta nit, sobretot als companys mes antics amb els quals ja no tenim comunicació actualment.
La inscripció al sopar es pot realitzar directament trucant al telefon, 630 991 979, enviant un correu electrònic a aat.terrassa@gmail.com  o presencialment els divendres a la seu de l’AAT de 20 a 22 hores. La data límit de inscripció i pagament es el 16 de novembre. Detalls del sopar al final del document.

Data de inici del curs de iniciació a d’astronomia ha estat prorrogada,  per falta de participants i veient que la inscripció s’ha  animat a l’ultim moment, prorroguem el període d’inscripció  fins el dimecres 14.
La data de començament del curs serà el dijous 15, a les 19:30h.

Si coneixeu alguna persona interessada, podeu enviar-li la informació del curs mes avall, adreçant-los a aquesta pagina.  

Informació del  Curs d’astronomia ”  El cel a les nits de primavera “    ( Facebook )

Es realitzarà els dijous a l’AAT i es orientat a gaudir de l’observació, farem astronomia pràctica i aprendrem a orientar-nos a la volta celeste, a observar el Sol i els planetes. Realitzarem mes de 15 hores de sessions, amb material audiovisual, pràctiques a l’observatori de l’AAT i una sortida d’observació a la muntanya. 
Les pràctiques son dirigides a l’observació amb i sense instruments: funcionament del planisferi, cartografia informàtica, prismàtics i telescopis. 
La primera sessió (prorrogada !!!) serà el dijous 15 a la seu de l’agrupació, de 19:30 a 21.  

La inscripció al correu  aat.terrassa@gmail.com o al contestador  937 883 130 (fent constar: nom, cognom i telèfon de contacte) el preu del curs es de 40€. Com a promoció per a tots els que realitzin el curs,  gaudiran de la quota anual de soci de l’AAT al 2013 gratuïta. Només hauran de pagar 5€ amb concepte de inscripció, oberta fins dimecres 14 de novembre a les 21:30. Els socis nomes paguen 5€ amb  concepte de inscripció.  Encara esteu a temps d’apuntar-vos !!!

 


ACTIVITATS AATNOVEMBRE 2012


15/ Nov –  Aquest dijous realitzarem la primera sessió del curs d’astronomia ”  El cel a les nits de tardor ” . Es realitza a la seu de l’Agrupació. Serà de les 19:30 a les 21h. Activitat amb inscripció.

22/Nov–  Els ” DIJOUS D’OBSERVACIÓ ” a les 17:30h començarem l’observació a l’observatori Josep Ferrer de l’Agrupació. Una sessió especialment adreçada als mes menuts amb la Lluna com a protagonista. Seu de l’AAT Carrer Martí Díez 7, 3a, activitat gratuïta, oberta a tothom i sense inscripció. Hi serem de 17:30 a 19:30h.

22/ Nov –  Aquest dijous realitzarem la segona sessió del curs d’astronomia ”  El cel a les nits de tardor ” . Es realitza a la seu de l’Agrupació. Serà de les 19:30 a les 21h. Activitat amb inscripció.

24/ Nov –  Aquest dissabte realitzarem un sopar per commemorar el 30e aniversari de la creació de l’ATT . Activitat amb inscripció.

25/ Nov–  Els ” DIUMENGES SOLARS ” a les 12h començarem l’observació del Sol a l’observatori de l’Agrupació, amb el nou telescopi solar i una demostració d’energia solar. A la seu de l’AAT, activitat gratuïta, oberta a tothom i sense inscripció. L’horari es de 12.00 a 14.00h

29/ Nov –  Aquest dijous realitzarem la tercera sessió del curs d’astronomia ”  El cel a les nits de tardor ” . Es realitza a la seu de l’Agrupació. Serà de les 19:30 a les 21h. Activitat amb inscripció.SOPAR 30º ANIVERSARI DE L´AAT – dissabte 24 de novembre de 2012 a les 21:30 hores –

Restaurant Cal Mibo 4 (antic restaurant 2000)  Carrer Apol·lo, 90   – Polígon Industrial Colom II   (mapa)

Preu del sopar: Adults 17,50€ i nens 9,50€

Menú normal: pica-pica de benvinguda, salpicón de marisco o favetes saltejades amb pernil i reducció de mòdena de primer i filet de porc a la crema de ceps o cuetes de rap a la donostiarra i de postre pinya a la crema, vi, aigua, cava i cafè.

Menú vegetarià: vichyssoise o crema de verdures de primer i graella de verdures de segon, de postre fruita del temps, aigua, vi, cava i cafè.

Menú nens: Macarrons o canelons de primer i escalopa amb patates o botifarra amb patates, de postre gelats, aigua, i refrescos.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.