Activitats GENER 2013

Bon any a totes/s !

L’actualitat astronòmica està molt revolucionada amb la possibilitat que aquest any tinguem dos grans cometes visibles amb condicions favorables !
Sembla que el mes proper, el comenta C/2012 L4 PanStarrs està a un moment critic per la seva distancia al Sol, per poder confirmar si arribarà a la lluentor predita. Les observacions dels aficionats de l’hemisferi sud (ara es inobservable als nostres cels) estan sent analitzades per veure si es corroboren les prediccions (MPC).

Com a un dels actes del 30a aniversari els nostre company Tomas Sanchiz ha realitzat una entrevista per Terrassadigital, on es parla de la historia de l’entitat i dels projectes futurs, no us la perdeu !

Aquest gener començarem un nou ” Taller d’observació amb telescopis “. Taller intensiu molt practic, adreçat a tots aquells que tinguin un telescopi o que desitgin aprendre el seu funcionament. Explicarem el funcionament mecànic, electrònic i òptic del telescopi, muntura i accessoris necessaris per l’observació astronòmica. El taller comença el dijous 24 de gener a les 19:30h a la seu de l’AAT. Son mes de 6 hores, dues sessions de pràctiques amb instruments astronòmics a l’observatori de l’AAT i una sortida de camp. La segona sessió es dissabte 25 al mati de 10:30 a 13h i la sortida de camp el manteig dissabte nit !
Inscripció al correu  aat.terrassa@gmail.com  o al contestador  937 883 130 (fent constar: nom, cognom i telèfon de contacte) el preu del curs es de 25€. Com a promoció per a tots els que realitzin el curs,  tindran la quota anual de soci de 
l’AAT al 2013 gratuïta. Nomes hauran de pagar 5€ amb concepte de inscripció.   Encara esteu a temps d’apuntar-vos!!!
Els socis descompte del 75%, paguen 6€ !

Al febrer ja tenim data per les VI Jornades de la Ralativitat, son el dissabte 23 al matí al mNACTEC i a la tarda a la nostre seu. Per mes informació.

Estem preparant un nou curs de iniciació a la fotografia i estudiant quant podem fer un curs de iniciació a l’astrofotografia, quins de vosaltres esteu interessats ?


Activitats gener 2013:12/ Gen–  Aquest dissabte realitzarem una  sortida del curs d’astronomia ”  El cel a les nits de tardor ” . Quedem a les 17:30h fins les 22:30h  per fer una  sortida de camp. Activitat amb inscripció, a la que poden assistir els socis.

17/ Gen–  Els ” DIJOUS D’OBSERVACIÓ ” a les 17:30h començarem l’observació a l’observatori Josep Ferrer de l’Agrupació. Una sessió especialment adreçada als mes menuts amb la Lluna com a protagonista. Seu de l’AAT,  Carrer Martí Díez 7, 3a, activitat gratuïta, oberta a tothom i sense inscripció. Hi serem de 17:30 a 19:00h.

17/ Gen–  Aquest dijous realitzarem la sisena sessió del curs d’astronomia ”  El cel a les nits de tardor ” . Es realitza a la seu de l’Agrupació. Serà de les 19:30 a les 21h. Activitat amb inscripció.

24/ Gen–  Aquest dijous realitzarem el  ” Taller d’observació amb telescopis “ . Es realitza a la seu de l’Agrupació. Serà de les 19:30 a les 21h. Activitat amb inscripció.

26/ Gen–  Aquest dissabte realitzarem el  ” Taller d’observació amb telescopis “ . Es realitza a la seu de l’Agrupació. Serà de les 10:30 a 13h. Activitat amb inscripció.
–  Aquesta nit quedem per continuar amb el  ” Taller d’observació amb telescopis “ a les 17:30h fins les 22:30h  per fer una  sortida de camp. Activitat amb inscripció, a la que poden assistir els socis.

27/ Gen–  Els ” DIUMENGES SOLARS ” a les 12h començarem l’observació del Sol a l’observatori de l’Agrupació, amb el nou telescopi solar i una demostració d’energia solar. A la seu de l’AAT, activitat gratuïta, oberta a tothom i sense inscripció. L’horari es de 12.00 a 14.00h.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.