Activitats DESEMBRE 2012

Per totes/s que tingueu un bon solstici i bones festes !

Les activitats arriben ja encetat el mes, demanem disculpes.
Volem fer una salutació a tots aquest que vam contactar i participar al sopar del 30e aniversari, va ser tot un plaer tornar-nos a trobar !
 
Us volen informar que estem en proces de renovar la junta de l’AAT i les noves forces o propostes son ben vingudes.

Aquests mes volem recomanar l’observació de les Gemínides i Júpiter.
La pluja de les Gemínides encara la podeu veure activa fins el 17 de desembre. Encara la nit del divendres 14 es poden veure amb activitat.
Júpiter es cada cop mes alt al cel del vespre i amb aquesta època es ideal per veure els satel·lits de Júpiter i els fenòmens (amb aquest simulador) d’eclipsis, transits… !

Volem afegir-nos a la campanya de recollida de signatures que ha partit de Juan Carlos Garrido (centre CAOCEN) amb la plataforma “Change.org” en contra de la contaminació lumínica. Podeu signar la carta prèviament redactada, al Ministerio de Industria, Energía y Turismo, concretament a Clara Vilar Sayar i Antonio Rueda Sánchez, responsables de “Área de Comunicación”.

Felicitem a Somyce per el seu 25e aniversari i per la seva tasca de investigació de cosos menors ! 

El gener començarem un nou  Taller d’observació amb telescopis “. Taller intensiu molt practic, adreçat a tots aquells que tinguin un telescopi o que desitgin aprendre el seu funcionament. Explicarem el funcionament mecànic, electrònic i òptic del telescopi, muntura i accessoris necessaris per l’observació astronòmica. El taller comença el dijous 24 de gener a les 19:30h a la seu de l’AAT. Son mes de 6 hores, dues sessions de pràctiques amb instruments astronòmics a l’observatori de l’AAT i una sortida de camp. La segona sessió es dissabte 25 al mati de 10:30 a 13h i la sortida de camp el manteig dissabte nit !
Inscripció
al correu  aat.terrassa@gmail.com  o al contestador  937 883 130 (fent constar: nom, cognom i telèfon de contacte) el preu del curs es de 25. Com a promoció per a tots els que realitzin el curs,  tindran la quota anual de soci de 
l’AAT al 2013 gratuïta. Nomes hauran de pagar 5€ amb concepte de inscripció.   Encara esteu a temps d’apuntar-vos !!!
Els socis descompte del 75%, paguen 6€ !

Activitats desembre 2012:

16/ Dec–  Els ” DIUMENGES SOLARS ” a les 12h començarem l’observació del Sol a l’observatori de l’Agrupació, amb el nou telescopi solar i una demostració d’energia solar. A la seu de l’AAT, activitat gratuïta, oberta a tothom i sense inscripció. L’horari es de 12.00 a 14.00h

20/ Dec–  Els ” DIJOUS D’OBSERVACIÓ ” a les 17:30h començarem l’observació a l’observatori Josep Ferrer de l’Agrupació. Una sessió especialment adreçada als mes menuts amb la Lluna com a protagonista. Seu de l’AAT Carrer Martí Díez 7, 3a, activitat gratuïta, oberta a tothom i sense inscripció. Hi serem de 17:30 a 19:00h.

20/ Dec –  Aquest dijous realitzarem la tercera sessió del curs d’astronomia ”  El cel a les nits de tardor ” . Es realitza a la seu de l’Agrupació. Serà de les 19:30 a les 21h. Activitat amb inscripció.

27/ Dec –  Aquest dijous realitzarem la tercera sessió del curs d’astronomia ”  El cel a les nits de tardor ” . Es realitza a la seu de l’Agrupació. Serà de les 19:30 a les 21h. Activitat amb inscripció.

28/ Dec– Aquest divendres a les 19:30h Cinefòrum amb una pel·licula apta per tots els públics  “ Nuestros maravillosos aliados ” al mes pur estil de Spielberg amb extraterrestres que produeixen miracles, ens ajuden i ens fan riure. Un film amb uns grans desitjos per la pahActivitat gratuïta, oberta a tothom i sense inscripció.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les seves dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació del processament és el consentiment de l'interessat. Les seves dades seran processades per Automattic Inc., EEUU per a filtrar brossa. Teniu dret a accedir, rectificar i cancel·lar les dades, així com d'altres drets, com s'explica a política de privadesa.