AIXÍ VA SER LA TROBADA DE SOCIS 2023

El dissabte 2 de desembre es va celebrar una trobada / berenar per als socis de l’Agrupació Astronòmica de Terrassa, que va ser un èxit de participació.

L’esdeveniment va constar de diverses parts: en primer lloc, el president Raúl Aragonés va explicar l’estructura de l’Agrupació, detallant les diferents vocalies i grups de treball en funcionament.


Posteriorment, tots els assistents ens vam presentar i vam explicar què ens va motivar a formar part d’una entitat dedicada a l’astronomia. Això va servir per trencar el gel i va donar peu a xerrades entre els socis. Van sorgir diverses anècdotes i coincidències vitals entre diferents assistents, perquè ja se sap, al final Terrassa encara és un poble.

Després de totes les presentacions es va fer un bon berenar a base de coca, magdalenes, cafè i xocolata.

Una bona dosi de calories per aguantar el fred durant les observacions, que es van fer al pati de l’AAT amb els telescopis de l’Agrupació i dels socis.

El cel estava lliure de núvols, i durant l’observació vam poder gaudir dels planetes Júpiter i Saturn, el cúmul estel·lar M37, el doble cúmul NGC 869, l’estel doble Albireu, les Plèiades i la galàxia Andròmeda, entre d’altres.


L’única nota negativa va ser la contaminació lumínica més enllà de la normal a Terrassa, a causa d’un feix de llum per una celebració o esdeveniment que hi havia pels voltants. Però més enllà d’això, va ser una jornada molt divertida i enriquidora que, sens dubte, ens ajudarà a fer pinya i participar més activament en les activitats de l’AAT.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les seves dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació del processament és el consentiment de l'interessat. Les seves dades seran processades per Automattic Inc., EEUU per a filtrar brossa. Teniu dret a accedir, rectificar i cancel·lar les dades, així com d'altres drets, com s'explica a política de privadesa.