TOT EL QUE ET CAL SABER ABANS DE VIATJAR A LA CERCA D’AURORES BOREALS

Scheduled Xerrades de l'aaT Xerrades i Conferències

Enguany hem sentit a parlar molt d’aurores boreals, perquè durant el maig passat, arreu de tota Catalunya (i pràcticament, de tot el món) vam tindre la sort de veure’n en la nostra latitud. Així i tot, molta gent no va tenir la sort d’observar-les a causa de la contaminació lumínica, o sí que les va veure, però no sabia com fotografiar-les.

El primer dijous de juliol farem una xerrada imprescindible per a tots aquells que estigueu interessats a observar i fotografiar aurores boreals, a càrrec del soci Gerard González.

El Gerard ens explicarà què són les aurores, a on i quan viatjar per tindre més possibilitats d’observar-les, què fer amb la càmera si tenim sort, i intentar que tot plegat no surti per un ull de la cara!

Graduat en periodisme i astrofotògraf amateur, el Gerard González viu a la ciutat de Tromsø, al nord de Noruega, on treballa com a guia i conductor per a diferents companyies que realitzen tours d’aurores boreals.

Quan: dijous 4 de juliol de 2024, a les 19h.

On: carrer Martí Díez, nº7 3era planta.

Qui ho organitza: l’Agrupació Astronòmica de Terrassa.

Contacte i/o inscripcions: sense inscripció i gratuït.

Tipus de públic: activitat oberta a tots els públics.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les seves dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació del processament és el consentiment de l'interessat. Les seves dades seran processades per Automattic Inc., EEUU per a filtrar brossa. Teniu dret a accedir, rectificar i cancel·lar les dades, així com d'altres drets, com s'explica a política de privadesa.