Nous materials per a iniciar-se en l’astronomia

Ara que les nits tropicals ens conviden a mirar el cel nocturn sense por a passar ni gota de fred, el soci Martí Costa està publicant un seguit de textos introductoris per aprendre a orientar-se i a trobar fàcilment estels, planetes i constel·lacions.

Els textos fan referència al que podem veure en les dates en què són publicats, o sigui, són gairebé en temps real, i fins ara els ha anat penjant al grup de simpatitzants de l’aat a Whatsapp. Per tal de donar-los-hi més ressò, hem creat un repositori on els podreu consultar en qualsevol moment, tant si esteu al grup de simpatitzants com si no.

Podeu accedir als materials didàctics clicant en aquest REPOSITORI

Ara ja no hi ha excuses! Amb Stellarium instal·lat i els magnífics textos del Martí teniu tot l’estiu per davant per aprendre a orientar-vos en el cel nocturn.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les seves dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació del processament és el consentiment de l'interessat. Les seves dades seran processades per Automattic Inc., EEUU per a filtrar brossa. Teniu dret a accedir, rectificar i cancel·lar les dades, així com d'altres drets, com s'explica a política de privadesa.