Xerrada de Miquel Sureda: «De Nüwa a The Expanse: La gran aventura de la humanitat pel Sistema Solar» (15 maig, 20:00 h)

Programat Activitats aaT (Arxiu) Xerrades i Conferències

ÚLTIMA HORA: Degut a problemes tècnics, la xerrada comença amb 17 minuts de retard i no es podrà emetre per Youtube. S’emet per Jitsi (veure enllaç a sota)

  • Dia: Dissabte 15 – maig 2021
  • Hora. 20:00 h
  • LLoc: En línia per Jitsi: https://meet.jit.si/MiquelSureda
  • Conferenciant: Miquel Sureda
  • Títol: «De Nüwa a The Expanse: La gran aventura de la humanitat pel Sistema Solar»

“La ciència i la ficció fa temps que imaginen futurs en els que la humanitat habita la Lluna, Mart i d’altres mons del Sistema Solar. En el present, molts treballem per desenvolupar les tecnologies necessàries per aconseguir-ho, però els aspectes socioeconòmics estan encara molt poc estudiats. En aquesta xerrada, abordarem els aspectes socials, econòmics i culturals que podrien donar context a l’expansió humana més enllà a Mart (i més enllà).”

Miquel Sureda és llicenciat en Ciències Físiques (UB) i doctor en Enginyeria Aeroespacial (UPC). Compagina la seva tasca com a professor i recercaire a la UPC amb activitats de divulgació científica, sobretot en l’àmbit de l’exploració espacial.
Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.