Xerrada d’Àngel Massallé: «L’Estació Espacial Internacional (ISS)» (24 abril, 20:00 h)

Programat. Guarda-ho al teu calendari ical Google outlook Activitats aaT

“Molts de nosaltres ens hem delectat veient com la ISS avança pels nostres cels nocturns. Aquest és el gran fruit d’un projecte de col·laboració multinacional. L’estació serveix com a entorn de microgravetat i espai de laboratori de recerca en el qual es duen a terme investigacions científiques en astrobiologia, astronomia, meteorologia física i altres camps. Un lloc molt adequat per provar els sistemes i equips de naus espacials necessàries per a futures missions de llarga durada. Intentarem veure amb més detall com és “per dins” i com es va arribar aconseguir aquesta important fita.”

Font: NASA
Àngel Massallé és expresident de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell, organitzador i coordinador d’expedicions per a l’observació d’eclipsis totals de Sol, de visites als principals observatoris de tot el món i per a l’observació d’aurores. És divulgador d’astronomia, conductor de sessions d’observació astronòmica i comentarista de temes astronòmics als programes radiofònics de SOM AQUÍ de Ràdio Terrassa i del programa DIVENDRES de TV3, entre altres. Ha dirigit cursos d’astronomia i d’astronàutica. És membre també de l’Agrupació Astronòmica de Terrassa.
Conferenciant habitual i divulgador científic.
Font: NASA
Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.