Xerrada d’Àngel Massallé: «L’Estació Espacial Internacional (ISS)» (dissabte 24 abril, 20:00 h)

Scheduled Activitats aaT (Arxiu) Xerrades i Conferències

“Molts de nosaltres ens hem delectat veient com la ISS avança pels nostres cels nocturns. Aquest és el gran fruit d’un projecte de col·laboració multinacional. L’estació serveix com a entorn de microgravetat i espai de laboratori de recerca en el qual es duen a terme investigacions científiques en astrobiologia, astronomia, meteorologia física i altres camps. Un lloc molt adequat per provar els sistemes i equips de naus espacials necessàries per a futures missions de llarga durada. Intentarem veure amb més detall com és “per dins” i com es va arribar aconseguir aquesta important fita.”

Font: NASA
Àngel Massallé és expresident de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell, organitzador i coordinador d’expedicions per a l’observació d’eclipsis totals de Sol, de visites als principals observatoris de tot el món i per a l’observació d’aurores. És divulgador d’astronomia, conductor de sessions d’observació astronòmica i comentarista de temes astronòmics als programes radiofònics de SOM AQUÍ de Ràdio Terrassa i del programa DIVENDRES de TV3, entre altres. Ha dirigit cursos d’astronomia i d’astronàutica. És membre també de l’Agrupació Astronòmica de Terrassa.
Conferenciant habitual i divulgador científic.
Font: NASA
Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.