TAULA RODONA D’ASTROIMATGE

Programat Activitats aaT Formació aaT Varis
Agrupació Astronòmica de Terrassa,Carrer Martí Diez, 7 Terrassa Mapa

Quan: Dissabte, 28 de gener de 2023, dde 17:00 a 19:00

A càrrec de:  membres de l’agrupació astronòmica de Terrassa (AAT)

Lloc:  Seu de l’aaT. Carrer Martin Díez 7, 3a

Qui organitza:  l’Agrupació astronòmica de Terrassa 

Inscripcions:  sense inscripció.

Tipus de públic:  Activitat gratuïta .

Descripció: 

“Experiències retratant el cel.”

Hem muntat un taller d’astrofotografia on varis companys de l’aaT explicaran les seves experiències realitzant imatges astronòmiques.

La idea és fer una introducció a l’astrofotografia, donar un ventall de possibilitats per començar a fer imatges del cel amb els mitjans i coneixements d’un principiant, però mostrant fins on es pot arribar amb temps i dedicació.

Els nostres companys a la taula seran Carlos de la Concepción, Miquel Gallardo, José Maria Aledo i Joan Oliver.

L’activitat tindrà una sessió introductòria a mena de taula rodona on els quatre astrofotògrafs per torns mostraran els treballs que realitzen i després podrem dialogar amb ells. El cicle continuarà les pròximes setmanes on cadascun dels ponents farà una sessió pràctica a peu de telescopi i/o ordinador a la nostre seu i amb el material astronòmic necessari per mostrar com treballen. L’activitat serà el dissabte 28 de 17 a 19h a la nostre seu.

Hi sou tots convidats!

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.