Projecte GRASS de UPC Space Program

Scheduled Xerrades de l'aaT
Mapa

Quan: dissabte 14 de Gener de 2023 a les 20h

Lloc: Local de l’Agrupació Astronòmica de Terrassa

Resum:

-El projecte GRASS de UPC Space Program es basa en el desenvolupament de projectes per l’exploració planetària.

-En la nostra xerrada volem explicar com es duen a terme les missions robòtiques al planeta vermell, així com quines són les condicions a tenir en compte.
Comentarem i explicarem les mission actuals i passades, amb característiques i anècdotes destacables.

-Finalment, volem explicar la nostra experiència en competicions universitàries que tenen com a objectiu simular situacions reals en el planeta Mart per a que grups universitaris puguin competir amb els seus robots propis.

Conferenciants:

  • Xavi Casajoana Santandreu: Sabadellenc, estudiant 4rt any del Grau en Enginyeria Electrònica i Automatització Industrial, actual coordinador del projecte GRASS i l’associació UPC Space Program de la ESEIAAT.
  • Gonzalo Campos Bertrán: del Prat de Llobregat, estudiant 3er any de Grau en Enginyeria de Tecnologies Aeroespacials, actualment co-coordinador del projecte GRASS.
Comparteix!

1 Response

  1. josep garriga ha dit:

    Interessant la oportunitat que es dona al estudiants de 3er i 4rt grau en projectes del espai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.