Preparant la XIV Jornada de la Relativitat de Terrassa 2021

L’agrupació astronòmica de Terrassa es plau d’anunciar-vos que s’estan ultimant els detalls per la celebració de la XIV Jornada de Relativitat de Terrassa.

Tot i la incertesa que porta l’actual pandèmia de COVID-19 i el rebrots periòdics, s’ha fixat la data del 5 de juny per a la realització de la Jornada. Queda pendent definir on tindrà lloc, així com si es farà l’habitual “Dinar Relativista” i altres detalls que us anunciarem quan es faci la presentació oficial de la Jornada i el cartell d’enguany.

També us podem avançar els horaris, títols i ponents de les tres conferències previstes:

  • 9:00 Validació inscripcions i entrada.
  • 9:30 Presentació.
  • 9:45 Xerrada d’Andreu Font-Ribera: “Energia fosca i l’expansió accelerada de l’Univers”.
  • 10:45 Pausa.
  • 11:30 Xerrada de Pilar Gil-Pons: “Evolució i nucleosíntesi de les estrelles més antigues de l’univers”.
  • 12:30 Xerrada de Tomás Andrade: “El sueño va sobre el tiempo: agujeros negros y ondas gravitacionales”.

Ben aviat farem públics tots els detalls que manquen per a la XIV Jornada de Relativitat de Terrassa 2021 i obrirem les inscripcions per els qui desitgin assistir presencialment a les conferències.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.