L’aigua, una substància fascinant

Programat Activitats aaT (Arxiu) Xerrades i Conferències
Lloc: Local aaT. c/Martí Díez, 7 3ª. - TERRASSA Mapa

Aquest divendres dintre del cicle de conferències de l’Agrupació Astronòmica de Terrassa, hem tingut l’oportunitat de gaudir d’una magnífica classe de Bioquímica a càrrec del professor Llorenç Puig Mayolas, que amb acurat rigor científic, ens ha mostrat cadascuna de les propietats i particularitats d’un dels elements bàsics per a la vida; la molècula d’aigua.

image2

(Fotografies de la conferència del professor on es pot observar la bona resposta dels socis i aficionats a aquesta interessant activitat, amb una assistència considerable).

image1

Aquells que no hagin tingut l’oportunitat d’assirtir-hi a la conferència i tinguin interès a veure-la, ho poden fer mitjançant el següent enllaç:

La molècula d’aigua – part 1

La molècula d’aigua – part 2

La molècula d’aigua – part 3

La molècula d’aigua – part 4

 

 

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.