Inscripció 13 Jornada de divulgació de la relativitat

Condicions de la inscripció:

L’entrada és gratuïta amb aforament limitat. Les inscripcions rebudes es validaran abans del dia 29/3/2020 per ordre d’inscripció, amb preferència als socis/es de l’aaT.

A partir d’aquesta data us informarem per correu electrònic si la vostra inscripció ha quedat validada, cosa garantida pels socis de l’aaT i normalment, per la majoria dels inscrits. En cas que el nombre d’inscrits hagi superat l’aforament, els últims inscrits no socis passaran a una llista de “reserva” per substituir possibles baixes d’última hora d’altres assistents.

Demanem a totes les persones inscrites que, en cas que no els sigui possible venir finalment, esborrin la seva inscripció per tal de deixar el seu lloc per altres persones. Totes les persones inscrites seran acreditades a l’inici de les XIII Jornades el dia 4 d’abril, de 9:00 a 9:25. A partir de les 9:25, les persones en llista de reserva podran acreditar-se si hi ha nous llocs.

Recomanem a totes les persones que quedin en llista de reserva que vinguin igualment a l’inici de les Jornades ja que normalment, hi ha lloc suficient per a tots els assistents a causa de baixes d’última hora entre els inscrits.

Es prega puntualitat

Fes-te soci/a de l’aaT!


Formulari per a la inscripció a la 13 Jornada Relativitat:

( * camps obligatoris)

Informació bàsica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per mantenir contacte amb tu o altres accions requerides. La legitimació de processament és el consentiment de l’interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d’obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s’explica a Avís LegalPolítica de Privacitat.