Inscripció XIII Jornada de Relativitat de Terrassa – 2020

Seguiment presencial de les conferències:

  • Data i hora: Dissabte, 5 de setembre, de 9:00h a 13:30h + dinar relativista.
  • LLoc: Auditori Municipal de Terrassa. C./ Miquel Vives, 2 (al costat de l’estació Vallparadís-Universitat de FGC).

Condicions de la inscripció:

  • Inscripció a la Jornada: Per raons de control d’aforament i d’assistents donada la situació sanitària actual, és imprescindible d’emplenar i enviar el formulari que podeu trobar a sota , marcant la opció Presencial. Un cop enviat us informarem a la major brevetat possible si la vostra petició ha sigut acceptada o ha passat a situació de “reserva” per motius d’aforament. Els socis de l’aaT tindran preferència per poder assistir a les Jornades, i els no-socis seran admesos per ordre d’inscripció. Quan se superi l’aforament màxim previst, les persones que s’inscriguin quedaran en una llista de reserva per ser admeses si se suspenen algunes de les inscripcions prèvies.
  • Confirmació d’assistència: Uns dies abans de la celebració de les Jornades, els inscrits rebreu un correu electrònic demanant-vos que confirmeu la vostra assistència. Les inscripcions de persones que no enviïn aquesta confirmació abans de l’inici de les Jornades seran esborrades. Enguany, i donada la situació sanitària que provocarà limitacions d’aforament, és especialment important que totes aquelles persones que s’hagin inscrit i no puguin finalment assistir ho notifiquin via correu electrònic a info@astroterrassa.org. Si en començar l’acte queden places vacants per incompareixença o altres motius, podran entrar persones amb inscripcions en reserva.
  • Entrada a l’Auditori: Es prega puntualitat a tots aquells que hagin complimentat la seva inscripció i els hi hagi sigut acceptada. En cas de no poder assistir, agrairem ens ho notifiqueu via correu electrònic a info@astroterrassa.org. Si en començar l’acte han quedat places vacants per incompareixença o altres motius, es permetrà l’entrada a inscripcions en reserva i altres.
  • Normes sanitàries: Les normes sanitàries que estableixin les autoritats sanitàries seran de compliment obligatori. Es prega que tots els assistents portin mascareta i respectin les distàncies interpersonals, especialment entre persones que no convisquin juntes. Es prega que cada persona mantingui el mateix seient que ha ocupat a l’inici durant tota la Jornada, i que s’elegeixin els seients mantenint les distàncies entre persones que no convisquin en el mateix domicili. Es posarà a disposició dels assistents gel desinfectant a l’entrada de la sala, on es donarà tota la informació pertinent.
  • Es prega puntualitat

Seguiment online de les conferències:

  • Inscripció a la Jornada: Per raons d‘optimització de l’ample de banda i de limitació d’inscrits al seguiment online de les conferències, és imprescindible d’emplenar i enviar el formulari que podeu trobar a sota, marcant la opció Online. També en la modalitat Online, els socis de l’aaT tindran preferència per poder assistir a les Jornades via telemàtica, i els no-socis seran admesos per ordre d’inscripció. Quan se superi el nombre màxim previst d’inscrits, les persones que s’inscriguin quedaran en una llista de reserva per ser admeses si se suspenen algunes de les inscripcions prèvies.
  • Adreça internet: S’informarà als inscrits a la modalitat online uns dies abans de la Jornada de l’adreça des de la que es podrà seguir les conferències.

Accedeix a tota la informació de la Jornada de la Relativitat.

Fes-te soci/a de l’aaT!


Formulari per a la inscripció a la XIII Jornada de Relativitat de Terrassa – 2020:

Després d’enviar el formulari rebràs un correu electrònic amb un enllaç per a confirmar la teva subscripció, acció imprescindible per a quedar registrat.

( * camps obligatoris)

Informació bàsica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per mantenir contacte amb tu o altres accions requerides. La legitimació de processament és el consentiment de l’interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d’obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s’explica a Avís LegalPolítica de Privacitat.