«Exploración robótica de Marte». Xerrada on-line de Daniel Marín. – 18 des. 20:00h –

Scheduled Activitats aaT (Arxiu) Xerrades i Conferències

Podreu seguir la conferència en directe al nostre canal de YouTube (divendres 18 de desembre a les 20:00h).
Els
socis de l’agrupació podran seguir la conferència i fer preguntes a Daniel Marín en acabar a la nostra sala a Jitsi (s’enviarà l’adreça per correu electrònic als socis poc abans de començar la xerrada).

Enllaç a la xerrada a Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=PUrY_dzVDL0

“A la Conquista del Planeta Rojo: historia de la exploración robótica de Marte”

Daniel Marín és astrofísic de formació i divulgador científic de passió. Autor del blog Eureka, ha rebut el Premio Bitácoras 2012 i el Premio 20Blogs 2015 al millor blog de la categoria de ciències, així com el Premio Naukas 2013 al millor blog de divulgació científica. Col·laborador de Naukas i de la revista Astronomía, és membre de l’AAGC (Agrupación Astronómica de Gran Canaria) i de l’AAEC (Asociación Astronómica i Educativa de Canarias). Juntament amb altres tres amics, és un dels radionautas del podcast Radio Skylab, dedicat a l’astronomia i a l’exploració espacial.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.