Conferència: L’aigua, una substància fascinant

Scheduled Activitats aaT (Arxiu) Xerrades i Conferències
Lloc: Local aaT. c/Martí Díez, 7 3ª. - TERRASSA Mapa

Després d’unes setmanes meteorològicament molt frustrants pels que gaudim de l’astronomia, tancarem el mes amb una activitat més planera: gaudirem d’una conferencia a càrrec de Llorenç Puig Mayolas, professor de química i història de la ciència.

L’acte tindrà lloc al local de l’agrupació el dia 20 de maig a les 20h i en paraules del professor Puig:

L’aigua té una sèrie de propietats que la fan diferent a moltes químicament semblants. Aquestes propietats són degudes a la seva peculiar estructura molecular. Si aquesta estructura fos una altra, el nostre planeta tindria un aspecte molt  distint, i  la vida, en cas d’existir, seria completament diferent de com la coneixem.En la conferència s’explicaran aquestes propietats i quines conseqüències comporten.

Water-molecule-panel-1024x409Font: tes.com

Comparteix!

1 Response

  1. Dt, 17 maig, 2016

    […] Entrada compartida per AGRUPACIO ASTRONOMICA DE TERRASSA […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.