Albert Einstein y la teoría de la relatividad

Programat Activitats aaT (Arxiu) Xerrades i Conferències
Lloc: Local aaT. c/Martí Díez, 7 3ª. - TERRASSA Mapa

ALBERT EINSTEIN I LA TEORIA DE LA RELATIVITAT (aquest divendres 30 a les 20.30 a la seu de la AAT)

Segons la revista TIME Albert Einstein (1879-1955) ha estat el personatge més influent del segle XX. La seva repercussió mediàtica va traspassar el camp de la física i les seves opinions van tenir gran transcendència en alguns dels grans esdeveniments del segle passat.

Aprofitant el centenari de la presentació de la Teoria General de la Relativitat (1915), des de l´Agrupació Astronòmica de Terrassa us convidem a aquesta conferencia en la que parlarem de la controvèrsia generada pel recolzament d´Einstein al projecte Manhattan, de les Teories Especial i General de la Relativitat i del experiment que va portar a aquest científic d´origen alemany a ser una figura de repercussió mundial.

La farem aquest proper divendres 30 a les 20.30h pel investigador Jose Francisco Dominguez, doctorand en Relativitat General i professor de la UPC.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.