[ACTUALITZADA] 9a Jornada de divulgació de la relativitat

Scheduled Activitats aaT (Arxiu) Xerrades i Conferències
LLoc: Escola d'enginyers de Terrassa. c./ Colom, 1. TERRASSA Mapa

ACTUALITZACIÓ: Donada la noticia del moment en el món de la física, en Lluís Font ha proposat aplaçar la seva conferència per tal de poder donar cabuda a una xerrada sobre la detecció directa, per primer cop, d’ones gravitatòries. Serà en  Carlos Sopuerta, membre de l’Institut de Ciències de l’Espai (IEEC-CSIC) qui ens parlarà de manera detallada però divulgativa sobre què són les ones gravitatòries i què suposen per l’astronomia i l’estudi del Cosmos.

Des d’aquí volem agrair la cortesia d’en Lluís Font i la ràpida resposta i bona predisposició d’en Carlos Sopuerta.

 

 

Ens trobem a la 9a jornada de divulgació de la relativitat:

9es_jornades_final

 

 

 

Entrada original:

 

 

9es_jornades

 

Ens plau anunciar la convocatòria de la 9a Jornada de divulgació de la Relativitat, que es celebrarà el proper 27 de febrer, a partir de les 9h15′, a l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), edifici històric, C/ Colom, 1 de Terrassa.

 

Les inscripcions les heu de formalitzar a l’adreça jornades.relativitat@gmail.com, on només cal fer constar el vostre nom i cognom. L’assistència és gratuïta.

Existeix la possibilitat de quedar-vos al dinar relativista, el qual té un cost de 20€ per persona.

 

Com cada edició, us hi esperem per gaudir d’un matí relativista de la mà d’investigadors que ens parlaran en primera persona de les seves diferents línies de recerca. No us ho perdeu!

 

Comparteix!

1 Response

  1. Dj, 10 març, 2016

    […] Entrada compartida per AGRUPACIO ASTRONOMICA DE TERRASSA […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.